6.8.2015

EKA MÖKKIREISSU


Maanantai aamulla lähettiin 9 aikoihin Aman kanssa heidän mökilleen Paraisille. Olin ollut viimeksi viime kesänä heidän mökillä ja siellä on ollut aina tosi kivaa. Nyt mentiin ekaa kertaa vain päiväksi ja ihan kahdestaan. Meillä itsellä ei oo mökkiä joten ehkä siks mökkireissut on musta niin kivoja. Matkalla käytiin ruokakaupassa ja perillä oltiin noin 11. 



Syötiin välipalaa kun saavuttiin mökille ja sitten vaan makoiltiin laiturilla ja juteltiin. Yhen aikoihin alettiin tekemään ruokaa. Ihan ongelmitta se ei sujunut, mutta ruokaa saatiin kuitenkin. Muuten kaikki meni ihan hyvin mutta grillin kanssa oli vähän ongelmia kun se ei meinannut syttyä...hehe



Kesäkurpitsaa, maissia, herkkusieniä, salaattia ja patonkia + jälkkäriksi mustikkapiirakkaa, nam!



Ruoan jälkeen taas oleskeltiin laiturilla ja juteltiin jonkun aikaa ennen kuin alettiin lämmittää saunaa. Onneks alotettiin hyvissä ajoin koska ei ollut sekään ihan niin yksinkertasta...koitetttiin saada varmaan yli puol tuntia sitä kiuasta syttymään mut se ei vaan syttyny, se sammus varmaan 10 kertaa kun ne puut ei alkanu palamaan x) No loppujen lopuks kuitenkin saatiin sekin syttymään ja päästiin saunaan. Saunan jälkeen katottiin The Fault in Our Stars, se oli ihan yhtä hyvä kuin muistinkin ja varmasti tulee vielä joskus katottua uudestaan. Sen jälkeen alettiinkin sit siivoilla ja pakata ja kotona taidettiin olla puol 11. 



-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti